Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، محققان دانشگاه ییل ایالات متحده اعلام کردند: ویروس راینو که شایع‌ترین علت سرماخوردگی است می‌تواند از آلودگی ویروس آنفلوآنزا از طریق راه‌های هوایی پیشگیری کند و دفاعی در برابر این ویروس در بدن ایجاد کند.

این یافته‌ها پاسخگویی احاطه مرموز آنفلوآنزای همه‌گیر خوکی در سال ۲۰۰۹ خواهد بود و انتظار می‌رود موارد ابتلا به آنفلوآنزای خوکی در اروپا طی پاییز، دوره‌ای که سرماخوردگی گسترده می‌شود، هرگز رخ ندهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گروه دانشگاه ییل به سرپرستی دکتر الن فاکسمن ۳ سال اطلاعات بالینی بیش از ۱۳ هزار بیمار را که با علائم عفونت تنفسی در بیمارستان ییل نیو هیون ثبت‌شده بودند را موردمطالعه قراردادند.

محققان دریافتند که حتی در ماه‌هایی که هر دو ویروس فعال هستند، اگر ویروس سرماخوردگی وجود داشته باشد، ویروس آنفلوآنزا وجود ندارد.

فاکسمن، استادیار پزشکی آزمایشگاهی و ایمونوبیولوژی و محقق ارشد این تحقیق گفت: "وقتی داده‌ها را بررسی کردیم، مشخص شد که تعداد بسیار کمی از افراد همزمان دارای هر دو ویروس هستند. "

فاکسمن تاکید کرد: دانشمندان نمی‌دانند که آیا شیوع فصلی سالانه ویروس سرماخوردگی تاثیر مشابهی در میزان آلودگی افراد در معرض ویروس کرونا بیماری کووید-۱۹ دارد یا خیر.

وی بیان کرد: "پیش‌بینی چگونگی تعامل دو ویروس بدون انجام تحقیقات غیرممکن است. "

آزمایشگاه فاکسمن برای آزمایش چگونگی تعامل راینوویروس و ویروس آنفلوآنزا، بافت راه هوایی انسان را از سلول‌های بنیادی ایجاد کرد تا سلول‌های اپیتلیال را در اختیار داشته باشد که مجاری تنفسی ریه را تشکیل می‌دهند و هدف اصلی ویروس‌های تنفسی هستند. آنان دریافتند که پس از قرار گرفتن بافت در معرض ویروس راینو، ویروس آنفلوآنزا قادر به آلوده سازی بافت نیست.

وی گفت: "در این آزمایش پیش از ورود ویروس آنفلوآنزا، سیستم‌های ضدویروسی از قبل روشن‌شده بودند. "

فاکسمن در ادامه افزود: وجود ویروس راینو باعث تولید ماده ضدویروسی اینترفرون می‌شود که بخشی از پاسخ اولیه سیستم ایمنی بدن به حمله عوامل بیماری‌زاست.

وی اعلام کرد: "این اثر حداقل پنج روز طول کشید. "

فاکسمن خاطرنشان کرد: آزمایشگاه وی شروع به بررسی این موضوع کرده است که آیا ورود ویروس سرماخوردگی قبل از ابتلا به ویروس کووید-۱۹ نوع محافظتی مشابه ارائه می‌دهد یا خیر.

نتایج این تحقیق در تاریخ چهارم سپتامبر در نشریه The Lancet Microbe منتشرشده است.



منبع: صدای ایران

کلیدواژه: کرونا آنفولانزا صدای ایران ویروس آنفلوآنزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ۴ ادویه ضد آلزایمر